ΚΙΝΑ ύφασμα φίμπεργκλας κατασκευαστής

Προμηθευτής προϊόντων θερμικής μόνωσης της Κίνας Unionfull® | Θερμικά υλικά - υψηλό ύφασμα πυριτίου - θερμικά μονώνοντας υφάσματα φίμπεργκλας

Ειδήσεις

June 6, 2019

Ο ρόλος των διαφορετικών τύπων αλεξίπυρων υφασμάτων

Flame-retardant ύφασμα βαμβακιού: το ύφασμα βαμβακιού αντιμετωπίζεται με τη φλόγα - καθυστερών για να επιτύχει την επίδραση μη-συνέχειας
Αλεξίπυρο ύφασμα Unionfull: τα κύρια προϊόντα είναι μόνιμο αντιστατικό ύφασμα ηλεκτρομαγνητικό ύφασμα προστατευτικών καλυμμάτων πλήρης-καναλιών υψηλής θερμοκρασίας ανθεκτικός στο αλεξίπυρο ύφασμα 200 °C-1200 °C, αισθητό, κουρτίνα, υλικό εγγράφου.
Μπλε αλεξίπυρο ύφασμα ίνας υάλου: το μπλε αλεξίπυρο ύφασμα ίνας υάλου χρησιμοποιείται για τη διακόσμηση των αλεξίπυρων τυφλών κυλίνδρων.
Αλεξίπυρο ύφασμα: το αλεξίπυρο ύφασμα έχει την απόδοση του γενικού αλεξίπυρου υφάσματος, και έχει επίσης την αντι-ελαφριά επίδραση ακτινοβολίας. Αντίσταση 350 °C, 550 °C, 1050 °C θερμοκρασίας Όπως το ντυμένο ύφασμα φίμπεργκλας, ύφασμα πυριτίου και ύφασμα φίμπεργκλας.
Ντυμένο αλεξίπυρο ύφασμα: ντυμένο με το λάστιχο σιλικόνης, το PVC, το PU, το PA, το κ.λπ. μπορεί να επιτύχει την αντιστατική, αδιάβροχη, αντι-αλλεργική, αλεξίπυρη επίδραση Και Unionfull παρήγαγε τον ντυμένο ανεφοδιασμό φίμπεργκλας colorfull σιλικόνη εσείς πολλές επιλογές για το κάλυμμα.
Το υψηλό πυρίτιο που το fire-retardant ύφασμα με το διαφορετικό πλάτος για εκείνο το ύφασμα, ο σημαντικότερος για την υψηλότερη θερμοκρασία είναι το περιεχόμενο του πυριτίου είναι μέχρι 96%. Έτσι η θερμοκρασία μπορεί να φθάσει σε 1700 °C, το οποίο χρησιμοποιείται συχνά στο αεροδιάστημα και άλλες στρατιωτικές βιομηχανίες.
Το διαφορετικό ύφασμα για τη διαφορετική λειτουργία του αλεξίπυρου καλύμματος, επιλέγει το σωστό για την ασφάλειά σας, pls μας ελάτε σε επαφή με για τις επαγγελματικές ιδέες.

Στοιχεία επικοινωνίας