Κίνα ύφασμα φίμπεργκλας κατασκευαστής

Προμηθευτής προϊόντων θερμικής μόνωσης της Κίνας Unionfull® | Θερμικά υλικά - υψηλό ύφασμα πυριτίου - θερμικά μονώνοντας υφάσματα φίμπεργκλας

Ειδήσεις

March 14, 2018

Μετακινούμενο σακάκι θερμικής μόνωσης

Η κάλυψη θερμικής μόνωσης σχεδιάζεται στους εξοπλισμούς προστασίας από τη ζημία κρύου ή θερμότητας, όπως η βαλβίδα, η γεννήτρια δύναμης, η αντλία, η κάλυψη στροβίλων, κ.λπ. Συνήθως το σχεδιάζουμε ως βαρέων καθηκόντων συνδυασμό υλικών γυαλιού ινών τριών στρωμάτων, ένα στρώμα της ίνας υάλου needlemat μεταξύ δύο στρωμάτων ντυμένου του σιλικόνη υφάσματος φίμπεργκλας. Αυτή η μετακινούμενη δομή σάντουιτς μπορεί να εγκατασταθεί και να αφαιρεθεί με την πυρκαγιά - πόρπες γάντζων καθυστερούντω και βρόχων και μετάλλων.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Μετακινούμενο σακάκι θερμικής μόνωσης  0

Το τυποποιημένο πάχος είναι περίπου 25 30mm. Το σχέδιο και το μέγεθος σακακιών θα εξαρτηθούν από τις απαιτήσεις των πελατών να εξασφαλίσουν τακτοποίηση 100%. Λόγω των ιδιοτήτων του υφάσματος γυαλιού ινών σιλικόνης, τα στρώματα μόνωσης είναι ανθεκτικά, χημικά ανθεκτικά πετρελαίου και εύκολο να καθαριστούν από το νερό.

Με τα μαξιλάρια αυτών των καλυμμάτων μόνωσης, η ενέργεια 20%-45% μπορεί να σωθεί γενικά. Με βάση το αποτέλεσμα της δοκιμής IR, τη θερμοκρασία επιφάνειας του σακακιού θα χαμηλώσουν 32 βαθμός σε εκατοντάβαθμο όταν πηγαίνει επάνω η εσωτερική θερμοκρασία σε 300℃. Είναι ασφαλές για τους εργαζομένους να το αγγίξουν και να το διατηρήσουν. Επίσης, η σταθερή θερμοκρασία θα βοηθήσει την οικονομικά ενεργή ζωή των εξοπλισμών.

Στοιχεία επικοινωνίας