Κίνα ύφασμα φίμπεργκλας κατασκευαστής

Προμηθευτής προϊόντων θερμικής μόνωσης της Κίνας Unionfull® | Θερμικά υλικά - υψηλό ύφασμα πυριτίου - θερμικά μονώνοντας υφάσματα φίμπεργκλας

Γύρος εργοστασίων

Unionfull (Insulation) Group Ltd. Εργοστάσιο

Παίρνω ύφασμα φίμπεργκλας & Υλικά θερμικής μόνωσης Τώρα!

Κάντε κλικ εδώ για να ζητήσετε ένα απόσπασμα

ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΥΦΑΣΜΑΤΟΣ ΓΥΑΛΙΟΥ

Υπάρχουν πέντε βασικές μεταβλητές σχεδίου που εξετάζουν κατά την επιλογή του υφάσματος για τη βιομηχανική χρήση:

Πάχος

Τα υφάσματα γυαλιού είναι διαθέσιμα στα πάχη που κυμαίνονται από ~0,0010» σε ~0,060».

Βάρος

Η σειρά βάρους αρχίζει σε λιγότερο από 1 ουγγιά ανά τετραγωνικό ναυπηγείο σε πάνω από 50 ουγγιές ανά τετραγωνικό ναυπηγείο.

Μέγεθος νημάτων

Το μέγεθος νημάτων καθορίζει το βάρος και το πάχος του υφάσματος. Για τις συγκεκριμένες εφαρμογές, ένα νήμα μπορεί να επιλεχτεί πέρα από άλλο προς όφελος των φυσικών και mechnical χαρακτηριστικών απόδοσης του υφάσματος.

Κατασκευή

Αυτό καθορίζεται από τον αριθμό νημάτων στρεβλώσεων (κατεύθυνση μηχανών) και γεμίζει τα νήματα (κατεύθυνση διαγώνιος-μηχανών) ανά ίντσα του υφάσματος και από το σχέδιο ύφανσης.

Τελειώστε

Οι περισσότερες βιομηχανικές εφαρμογές απαιτούν ότι το ύφασμα χρησιμοποιείται με ένα υλικό επιστρώματος. Για τη συμβατότητα με τα επιστρώματα ρητινών, ένα οργανικό τέρμα ή μετά από την επεξεργασία εφαρμόζεται συχνά στο ύφασμα

Unionfull (Insulation) Group Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΗΜΑΤΩΝ

Στρίψιμο/να χειριστεί

Αυτή η διαδικασία χρησιμεύει να ελέγξει τη δύναμη, τη διάμετρο, το βάρος, και την ευελιξία νημάτων. Οι ίνες είναι στριμμένες σε μια προκαθορισμένη προδιαγραφή, και τα στριμμένα νήματα συνδυάζονται έπειτα ή χειρισμένος για να ισορροπήσει και να αποφύγει οποιων δήποτε τονίζει στο νήμα που μπορεί να προκαλέσει τις δυσκολίες επεξεργασίας. Πολλά υφάσματα γυαλιού είναι υφαμένα από τα ενιαία νήματα όπως παραλαμβάνονται από τους παραγωγούς νημάτων.

Στρέβλωση

Η στρέβλωση, που παρουσιάζεται στο σχέδιο, είναι ουσιαστικά η τοποθέτηση των νημάτων στην παράλληλη διαταγή. Ένας διευκρινισμένος αριθμός νημάτων ανά ίντσα προέρχεται από ένα ψαροκόφινο και μια πληγή σε μια ακτίνα στρεβλώσεων. Αρκετοί «τεμαχίζουν» τις ακτίνες συνδυάζονται έπειτα για να παρέχουν τον οριζόμενο αριθμό νημάτων ανά ίντσα που απαιτείται στην προδιαγραφή υφάσματος.

Ο συνδυασμός ακτίνων τμημάτων εμφανίζεται κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κοψίματος για να δημιουργήσει τη στρέβλωση, ή του αργαλειού, ακτίνα. Αυτό το ολόκληρο σύστημα των παράλληλων νημάτων τυλίγεται σε μια ακτίνα αργαλειών για να γίνει η «στρέβλωση», ή το κατά μήκος σύστημα των νημάτων στο ύφασμα.

Κόψιμο

Το κόψιμο υιοθετείται όταν χρησιμοποιείται το μη συστρεμμένο νήμα. Η ταξινόμηση στρεβλώσεων εφαρμόζεται στα νήματα για να διευκολύνει το χειρισμό και για να παρέχει την προστασία κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ύφανσης. Αυτή η λειτουργία περιλαμβάνει (1) ταξινομώντας τα νήματα στρεβλώσεων ενιαίος-φίμπεργκλας με μια ειδικά συντεθειμένη χημική διατύπωση, (2) ξεραίνοντας τα νήματα, και (3) τυλίγοντας τον επιθυμητό αριθμό ακρών στην ακτίνα αργαλειών μέσω του συνδυασμού ακτίνων τμημάτων.

Unionfull (Insulation) Group Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

 

.Unionfull (Insulation) Group Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Είσοδος

 

Η εισγμένος λειτουργία προετοιμάζει το νήμα στρεβλώσεων για την ύφανση. Σε αυτήν την διαδικασία, τα νήματα στρεβλώσεων περνιούνται κλωστή από την ακτίνα αργαλειών μέσω των ματιών headle στα κατάλληλα λουριά για να επιτύχουν το επιθυμητό σχέδιο στο ύφασμα. Το νήμα στρεβλώσεων τανύζεται έπειτα μέσω ενός καλάμου για να καθιερώσει την αρίθμηση νημάτων στρεβλώσεων. Ο κάλαμος χρησιμοποιείται επίσης για να τοποθετήσει τα νήματα πλήρωσης στην κατάλληλη θέση τους.

 

 

 

 

Unionfull (Insulation) Group Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3Ύφανση

Η ύφανση αποτελείται από να συμπλέξει μια σειρά να γεμίσει τα νήματα με μια σειρά νημάτων στρεβλώσεων κάθετα. Τα νήματα πλήρωσης παρεμβάλλονται με ένα αεριωθούμενο αεροπλάνο αέρα, rapier ή ένα όχημα πυκνών δρομολογίων που διαβαίνουν τα νήματα από μια πλευρά της στρέβλωσης σε άλλη, που συμπλέκει τα δύο συστήματα των νημάτων, «στρέβλωση» και «πλήρωση», σε ένα προσχεδιασμένο σχέδιο ύφανσης.

Λήξη

Οι πράκτορες συζεύξεων απευθύνονται στο ύφασμα κατά τη διάρκεια της λήξης. Η σύζευξη, ή η λήξη, πράκτορες ενεργεί για να παρέχει τη βέλτιστη προσκόλληση μεταξύ του υφάσματος ενίσχυσης και της πολυμερούς μήτρας. Τα βαλλιστικά υφάσματα μπορούν να υποβληθούν στον καθαρισμό και να ποτίσουν την απωθητική επεξεργασία στο στάδιο λήξης.

Unionfull (Insulation) Group Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

Στοιχεία επικοινωνίας